Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак та помічник державного секретаря США у справах Європи та Євразії Джеймс О’Браєн

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак зустрівся з помічником державного секретаря США у справах Європи та Євразії Джеймсом О’Браєном. 

організатори заходу

«Стійкість молоді - сила нації» - такий захід провели у Вінницькій області  в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» та Дня спільнодії. 

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак подякував Палаті представників Конгресу США за схвалення пакета допомоги Україні на 61 млрд доларів і висловив сподівання, що Сенат якнайшвидше схвалить законопроєкт. Про це він сказав у інтерв’ю програмі Fareed Zakaria GPS на CNN.

Президент України Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський в ефірі програми Meet the Press американського каналу NBC розповів про те, чим важливо наповнити схвалений напередодні Конгресом США пакет допомоги нашій країні.

Учасники круглого столу

На базі Вінницького державного педагогічного університету ім. Михайла Коцюбинського відбувся круглий стіл «Функціонування громадських та волонтерських організацій в умовах воєнного стану та повоєнного розвитку України».

Сторінка 1 із 628