Заступниця голови облдержадміністрації Наталя Заболотна  на своїй сторінці у мережі  «Фейсбук» висловила вдячність  усій команді працівників виробничо –торгівельного  підприємства «Декорбетон - все для двору», які долучились до спільної ініціативи та подарували Вінницькій ЦРЛ  три  пральних машини  та одну сушильну.

Наталя Заболотна нагадала, що  Вінницька ЦРЛ є однією з опорних лікарень першої хвилі прийому хворих на коронавірус COVID-19.

«Щиро вдячні Yurii Synilnyk та колективу підприємства «Декорбетон - все для двору»,- йдеться у повідомленні.- Це, справді, була одна з критичних потреб і тепер хоч трохи буде легше працівникам лікарні під час повного розгортання її роботи щодо лікування хворих на коронавірус».

 Вінницька обласна державна адміністрація закликає усіх небайдужих долучатися та зробити свій внесок у перемогу над епідемією.

Нагадуємо, що моніторинг потреби у засобах  індивідуального захисту  по 23 базових закладах можна відстежувати за посиланням : https://docs.google.com/spreadsheets/d/1tAnC1ShFKuz7Zxd1YRML2u7fjDRfbBjzBnuKV_EKltk/edit?fbclid=IwAR2xaX61sw91ITSA3aUMylqQZqYfc5zAEyeww5-yJt9XzSIqB8SVb3Jc-vg#gid=199786879