Уряд України отримав від Світового банку позику № 8475-UA на фінансування проекту «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей» і має намір витратити частину цієї позики для здійснення платежів за договором на будівництво регіонального клінічного лікувально-діагностичного центру серцево-судинної патології в м. Вінниці, який призначений надавати сучасну висококваліфіковану стаціонарну та амбулаторну допомогу хворим з захворюваннями серцево-судинної системи.                        

Торги буде проведено згідно з правилами та процедурами Світового Банку, а саме за процедурою Міжнародні конкурсні торги (МКТ), які визначені у посібнику «Керівництво із закупівель товарів, робіт та неконсультаційних послуг позичальниками Світового банку за позиками МБРР та кредитами і грантами МАР», опублікованому у січні 2011 р. (переглянуте у липні 2014 р.) («Керівництво з закупівель»). Дані торги відкриті для всіх учасників, що є правомочними відповідно до визначення, наведеного у Керівництві із закупівель.

            Запрошуємо будівельні компанії взяти участь у торгах та передтендерній зустрічі, що відбудеться  16.11.2017 року о 10:00 за адресою: зала засідань Департаменту охорони здоров’я Вінницької облдержадміністрації (2 поверх), Хмельницьке шосе, 7, м. Вінниця.

На передтендерній зустрічі учасники торгів зможуть ознайомитися з умовами тендерної документації, виїхати на ділянку, де відбуватиметься будівництво, а також отримати відповіді на запитання щодо підготовки тендерних пропозицій.

 

            Додаткова інформація:

http://wb.moz.gov.ua/procurement.html?action=view&id=196

http://wb.moz.gov.ua/struktura-proektu/komponent-1_-regionalni-subproekty/vinnytska-obl_/novyny-ta-podii.html

http://wb.moz.gov.ua/struktura-proektu/komponent-1_-regionalni-subproekty/vinnytska-obl_/procurement.html