ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ



РОЗПОРЯДЖЕННЯ


від 14 липня 2016 року № 525


Про затвердження Порядку оприлюднення облдержадміністрацією наборів даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних

Відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації», постанови Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 2015 року № 835 «Про затвердження Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних»:

1. Затвердити такі, що додаються:
1.1. Порядок оприлюднення облдержадміністрацією наборів даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних.
1.2. Перелік наборів даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних в апараті облдержадміністрації.
1.3. Форму паспорту набору даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних.
1.4. Паспорти наборів даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних в апараті облдержадміністрації.

2. Управлінню інформаційних технологій апарату облдержадміністрації:
2.1. Подати Державному агентству з питань електронного урядування України заяву про реєстрацію на Єдиному державному веб-порталі відкритих даних.
2.2. Забезпечити оприлюднення наборів даних на офіційній веб-сторінці облдержадміністрації та на Єдиному державному веб-порталі відкритих даних.

3. Головам райдержадміністрацій, керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації до 26 липня 2016 року:
3.1. Призначити відповідальну особу за оприлюднення наборів даних на власних сайтах, власних сторінках, що знаходяться на офіційному веб-сайті облдержадміністрації (для тих, які не мають власного сайту), та на Єдиному державному веб-порталі відкритих даних.
3.2. Затвердити перелік наборів даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних у райдержадміністрації, структурному підрозділі облдержадміністрації відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 2015 року № 835 «Про затвердження Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних».
3.3. Затвердити Паспорти наборів даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних у райдержадміністрації, структурному підрозділі облдержадміністрації, відповідно до форми, затвердженої пунктом 1.3 цього розпорядження.
3.4. Подати Державному агентству з питань електронного урядування України заяву про реєстрацію на Єдиному державному веб-порталі відкритих даних (зразок додається).

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.
 

Голова обласної державної
адміністрації
В. КОРОВІЙ

Doro 525.docDoro 525.doc