ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ



від 27 січня 2012 року № 33



Про впровадження системи обліку публічної інформації


Відповідно до Закону України “Про доступ до публічної інформації”, Указу Президента України від 5 травня 2011 року № 547/2011 “Питання забезпечення органами виконавчої влади доступу до публічної інформації”, постанови Кабінету Міністрів України від 21 листопада 2011 року № 1277 “Питання системи обліку публічної інформації”, для забезпечення збереження та доступу до публічної інформації шляхом створення, функціонування і ведення системи обліку публічної інформації:

1. Затвердити такі, що додаються:

1.1. Положення про систему обліку публічної інформації.

1.2. Форму електронної облікової картки (далі-Реєстр) документів, які містять публічну інформацію.

2. Визначити відділ роботи із зверненнями громадян апарату облдержадміністрації та сектор забезпечення доступу до публічної інформації цього відділу відповідальним структурним підрозділом з питань контролю за провадженням (веденням) електронного реєстру обліку публічної інформації.

3. Відділу інформаційно-комп’ютерного забезпечення апарату облдержадміністрації (Шевчук Л.С.) в 15 денний термін внести пропозиції щодо створення системи обліку документів, що містять публічну інформацію та знаходяться у володінні облдержадміністрації, оприлюднення реєстру на офіційному веб-сайті та безперебійний доступ до нього, обслуговування програмного забезпечення системи обліку та створення комплексної системи захисту інформації з підтвердженою відповідністю.

4. Відділу господарського забезпечення апарату облдержадміністрації (Лебідь А.Г.) вжити заходів щодо облаштування спеціального робочого місця та створення умов для роботи запитувачів з документами чи їх копіями.

5. Відповідальність за впровадження електронного реєстру документів, які містять публічну інформацію, покласти на начальників структурних підрозділів облдержадміністрації.

6. Керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації, головам райдержадміністрацій забезпечити виконання цього розпорядження.

7. Визнати такими, що втратили чинність, Порядок доступу до публічної інформації, розпорядником якої є облдержадміністрація та форму запиту на інформацію, що затверджені розпорядженням голови облдержадміністрації від 23 травня 2011 № 261 “Про доступ до публічної інформації”.

8. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови–керівника апарату облдержадміністрації Прокопчука О.А.


Голова обласної державної
адміністрації
М. ДЖИГА
 



Doro 33.xlsDoro 33.doc