Повномасштабна війна… криза… невизначеність… Не всі громадські організації людей з інвалідністю змогли продовжити ефективно працювати й реагувати на виклики нової реальності.

Працювати зараз непросто! Ми переживаємо дуже вимогливий і складний час. Але потрібно знайти сили і рухатися далі! Адже завдання ГО людей з інвалідністю – допомагати та надавати якісні послуги людям з інвалідністю!

Тому, давайте разом:

– знайдемо сили для роботи в складних умовах;

– перебудуємо роботу громадських організацій;

– будемо фандрейзити в період невизначеності;

– створимо нові соціальні послуги;

– ефективно працюватимемо з командою проєкту та волонтерами.

 

Хто ми? Ми, Громадська організація Вінницька міська організація соціального розвитку та становлення окремих малозахищених категорій молоді «Паросток», розкажемо про те, що зробили самі. У нас немає готових рецептів – їх зараз немає ні в кого. Але є минулий досвід, є знання наші та колег з громадського сектору, який ми зібрали у узагальнили для вас. Давайте разом осмислювати, як зараз жити та працювати. І діяти разом!

Для цього запрошуємо вас і ваших колег і колежанок приєднатися до безкоштовного онлайн-курсу з сурдоперекладом «Шляхи реагування громадського сектору на соціально-гуманітарні кризи» для ГО осіб з інвалідністю!

Цей курс – для того, щоб ваша організація, ваша команда, вийшла з цього періоду з добрими справами, якими можна пишатися, з корисним досвідом та запасом міцності на майбутнє.

 

Навчальна програма курсу складається з 7 блоків:

Вступ.

Кризи – виклики для кожного.

Як ГО людей з інвалідністю навчитися жити та працювати у новій реальності?

Оптимізація команди ГО.

Оптимізація діяльності ГО.

Нові соціальні послуги в умовах нової реальності.

Волонтерство в умовах кризи.

 

У межах курсу передбачено супровід і зворотній зв’язок, менторська та консультаційна підтримка, які допоможуть громадських активістам і активісткам адаптуватись у нових умовах і зробити роботу ГО людей з інвалідністю більш ефективною, надавати якісні послуги людям з інвалідністю. Після проходження курсу можна отримати сертифікат.

 

Хто може взяти участь:

Представники/ці громадських та благодійних організацій людей з інвалідністю, зокрема УТОГ та УТОС з різних регіонів України, а також представники/ці організацій, які надають послуги особам з інвалідністю та членам їхніх родин.

 

Для участі в навчанні потрібно заповнити форму за посиланням: https://forms.gle/PvtSKzLCU2wqs8ic6.

 

Приєднуйтеся! Саме зараз ми закладаємо фундамент як для свого майбутнього, так і для майбутнього України! Віримо, що разом ми впораємося!

 

За довідками звертайтесь: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

 

Проєкт ГО «Паросток» «Шляхи реагування громадського сектору на соціально-гуманітарні кризи» реалізовується за підтримки програми «Український фонд швидкого реагування», яку втілює IREX за підтримки Державного департаменту США.