26 січня 2018 року відбудеться публічний звіт голови Вінницької облдержадміністрації Валерія Коровія щодо підсумків соціально-економічного розвитку області за 2017 рік та основні завдання на 2018 рік.

      Мета проведення консультацій з громадськістю:під час звіту буде презентована інформація про проведенні заходи, виконанні завдання та їх результати, використані кошти державного бюджету та інші питання щодо діяльності облдержадміністрації у 2017 році та основні завдання на 2018 рік.

     Регламент заходу: 

   10.00-10.15 – презентація публічного звіту.

   10.15-11.00- запитання та відповіді.

     Запрошуємо взяти участь у заході представників громадської ради при облдержадміністрації, громадської ради при обласній раді, громадських об’єднань, організацій роботодавців, професійних спілок, некомерційних організацій, засобів масової інформації, експертів.

      Місце проведення: м. Вінниця, вул. Соборна, 70, 4 поверх зала засідань Вінницької облдержадміністрації.

      Відповідальний структурний підрозділ: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

      Контактна особа: Василишина Олена Анатоліївна – заступник начальника управління – начальник відділу комунікацій з громадськістю управління комунікацій з громадськістю Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, тел.: (0432)56-19-51.

 Інформацію про учасників просимо надати до 25 січня 2018 року на електрону адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..