20 лютого 2018 року в приміщенні Калинівської районної державної адміністрації відбулась робоча нарада з питань подальшого розвитку та технічної модернізації місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій.

      В нараді прийняли участь:

  • керівний склад Департаменту цивільного захисту Вінницької облдержадміністрації на чолі із директором департаменту ВОВЧЕНКО С.Д.,
  • голова Калинівської РДА ГАВРИЛЮК В.О.,
  • заступник голови Калинівської міської об’єднаної територіальної громади ЩЬОВ О.В.,
  • заступник голови Вінницької РДА БЄГУС О.М.,
  • голови сільських та селищних рад.

      Також в якості запрошених на нараді були присутні представники ТОВ «Телеком-Комплекс» з м.Харків.

                                                         

      Питання гарантованого та своєчасного оповіщення та інформування населення в разі виникнення надзвичайної ситуації є одним з найважливіших завдань місцевих органів виконавчої влади, для виконання якого повинна функціонувати ефективна система оповіщення.

      Саме це питання стояло в основі робочої наради. Присутні ознайомились з пропозиціями ТОВ «Телеком-Комплекс» щодо загального принципу створення автоматизованої системи оповіщення у Калинівському районі та окремих населених пунктах Вінницького району, з типовим обладнанням (пристроєм управління кінцевими засобами оповіщення), з вимогами та завданнями, що стоять перед об’єднаними громадами.

Директор Департаменту

Директор Департаменту Зубчик Богдан Васильович

Зубчик Богдан Васильович

Іконка геолокація

Адреса: вул. Монастирська (Володарського), 26, м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Приймальня: (0432) 67-11-38