В зв'язку з погіршенням погодних умов протягом 08-09 лютого 2018 року (сильний сніг, мокрий сніг, місцями хуртовини, ожеледь, налипання мокрого снігу, посилення вітру 15-20м/с) та з метою оперативного реагування на можливе виникнення надзвичайних ситуацій 07 лютого 2018 року проведено засідання обласного оперативного штабу з питань вжиття невідкладних заходів у разі виникнення надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Василя Броварника.

 

        За доповідями підрозділи служби автомобільних доріг у Вінницькій області, ГУ ДСНС України у Вінницькій області, аварійно-рятувальні підрозділи служб енергетики, газопостачання та зв'язку перебувають в режимі підвищеної готовності, додатково підсиленні особовим складом, транспортними засобами підвищеної прохідності та необхідним технічним майном.

        За інформацією керівника управління "Укртрансбезпеки" у Вінницькій області перевізники пасажирів на міжміському і приміському маршрутах загального користування попереджені про ускладнення на дорогах області.

        В ході засідання також було прийнято рішення щодо організації цілодобової роботи оперативних штабів в районах та містах області на зазначений період негоди.