Ми готові до будь-яких викликів. Україна має безпрецедентний рівень міжнародної підтримки. В разі вторгнення РФ в Україну багато країн готові надати нам допомогу  для посилення наших оборонних спроможностей та пакет санкцій, який буде діяти «проти будь-якої компанії, яка становить інтерес для Кремля. Це буде дуже болісно для РФ.

Низка країн постачає Україні озброєння безоплатно, та військову техніку з деякими є контракти на закупівлю, тож на сьогодні Збройні Сили України почувають себе набагато потужніше і впевнено, засобів ураження стало більше, ніж потенційних мішеней.  Українська армія отримала те, "про що ми давно мріяли". Кожен наш партнер та  союзник допомагає по своєму – надають зброю та військове обладнання, зміцнюють кібербезпеку, надають допомогу у збереженні фінансової та економічної системи.

Збройні Сили України готові  до виконання покладених на них завдань за призначенням, тому, якщо ситуація загостриться, ворог отримає гідну та адекватну відповідь, в нас є для цього все необхідне, наша армія сильна.

Слава Україні! Героям  Слава!

 

З повагою,

Військовий комісар Вінницького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, полковник Олег Вінницький.