Обласною державною адміністрацією в період з 03 по 12 грудня 2021 року спільно з головами районних державних адміністрацій, головами територіальних громад організовано збір провізії для підтримки та поздоровлень військовослужбовців, які беруть участь в операції Об’єднаних сил.

Управлінням освіти і науки Департаменту гуманітарної політики облдержадміністрації організовано, а вихованцями дошкільних навчальних закладів та учнями закладів середньої освіти області підготовлено новорічні подарунки у вигляді вітальних малюнків та листів для передачі їх військовослужбовцям.

Відповідно до розпорядження Голови обласної державної адміністрації кращим військовослужбовцям підготовлені Почесні грамоти обласної державної адміністрації та обласної Ради. 

Була організована робота з керівниками структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, головами територіальних громад, керівниками підприємств, установ та організацій області щодо збору провізії, новорічних подарунків у вигляді вітальних малюнків та листів.

Зібрано понад 20 тон продуктів харчування.

Усі голови районних державних адміністрацій, голови територіальних громад провели значну роботу з установами, підприємствами, організаціями, населенням області щодо збору та доставки провізії у м. Вінниця для підтримки військовослужбовців, які беруть безпосередню участь в зоні проведення операції Об’єднаних сил.

В кращу сторону відзначились: 

Серед районних державних адміністрацій: Вінницька та Жмеринська;

Серед територіальних громад: Липовецька міська, Оратівська селищна, Тиврівська селищна Вінницького району; Бершадська міська, Гайсинська міська, Джулинська сільська, Краснопільська сільська  Гайсинського району; Барська міська, Северинівська сільська  Жмеринського району; Ямпільська міська, Яришівська сільська  Могилів-Подільського району; Тульчинська міська, Томашпільська селищна, Шпиківська селищна Тульчинського району; Хмільницька міська Хмільницького району.

Орієнтовно було зібрано біля 20 тон гуманітарної допомоги. Її доставку в зону проведення операції Об’єднаних сил за дорученням Голови обласної державної адміністрації забезпечив директор Департаменту оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Сергій ВОВЧЕНКО.

Перебуваючи в зоні проведення операції Об’єднаних сил 15 та 16 грудня Директор Департаменту Сергій ВОВЧЕНКО привітав військовослужбовців з прийдешніми святами від імені Голови обласної державної адміністрації Сергія БОРЗОВА, виконав почесну місію та вручив від його імені Почесні грамоти кращим військовослужбовцям, які проявили мужність та витримку під час виконання бойових завдань в зоні проведення операції Об’єднаних сил.

Гарним доповненням до привітань та вручених Почесних грамот стали для військовослужбовців вітальні листівки учнів навчальних закладів Вінниччини, щедрі дати захисникам усієї Вінницької області (продукти харчування: яблука, цукор, цукерки, печиво та інші солодощі, напої: чай, кава, мінеральна та солодка вода).

Під час спілкування з командирами та військовослужбовцями вони висловили слова щирої подяки керівництву та мешканцям області за їх турботу про своїх захисників та запевнили що боронитимуть нашу Вітчизну від ворога допоки існуватиме загроза суверенітету та територіальній цілісності України.

Вони також передали щирі вітання мешканцям Вінницької області з прийдешніми святами та побажали усім здоров’я, миру,спокою та впевненості у завтрашньому дні, у тому що Україна здолає усі труднощі, звільнить схід України від ворогів та стане вільною, незалежною та процвітаючою європейською державою.

Директор Департаменту

Директор Департаменту Зубчик Богдан Васильович

Зубчик Богдан Васильович

Іконка геолокація

Адреса: вул. Монастирська (Володарського), 26, м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Приймальня: (0432) 67-11-38