В рамках проведення навчально-методичного збору з підведення підсумків роботи Департаменту у 2020 році та визначення основних завдань на 2021 рік працівниками відділу оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами спільно з Вінницьким обласним центром комплектування та соціальної підтримки в онлайн-режимі проведено службову нараду. На нараді обговорено проблемні питання організації призову громадян на строкову військову службу до Збройних Сил України, а також організації та проведення шефської роботи у військових частинах, які дислокуються на території області. В нараді взяли участь заступники голів районних державних адміністрацій та керівники структурних підрозділів з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами.

   

       В обговоренні питань призову громадян на строкову військову службу в умовах триваючої реформи децентралізації взяли участь начальник відділу Валерій ІНДИК та заступник військового комісара Вінницького обласного центру комплектування та соціальної підтримки Роман ПОТЕРЛЕВИЧ. За підсумками обговорення, з урахуванням пропозицій унесених її учасниками,  в районних державних адміністраціях розпочато напрацювання організаційно-розпорядчих документів щодо призову.

   

 

     Заступником начальника відділу Юрієм МЕЛЬНИКОМ та головним спеціалістом відділу Русланом ШЕЛАРОМ доведено до учасників наради інформацію щодо особливостей проведення роботи з організації шефства над військовими частинами у 2021 році та роз’яснено окремі положення нормативно-правових актів у цій сфері.

Директор Департаменту

Директор Департаменту Зубчик Богдан Васильович

Зубчик Богдан Васильович

Іконка геолокація

Адреса: вул. Монастирська (Володарського), 26, м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Приймальня: (0432) 67-11-38