На виконання рішень обласної Ради та у зв’язку з закінченням терміну дії Комплексної оборонно-правоохоронної програми Вінницької області на 2016-2020 роки «Безпечна Вінниччина – взаємна відповідальність влади та громад» (далі – Програма) відділом оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Департаменту було підготовлено заключний звіт про виконання її заходів та відповідний проєкт рішення обласної Ради.

     У звіті ґрунтовно проаналізовано повноту та якість виконання заходів Програми, її вплив на зміцнення обороноздатності Вінницької області, покращення правопорядку, захисту прав та свобод громадян Вінниччини. Звіт являє собою системний та ґрунтовний документ, який крім текстової частини та узагальнених таблиць містить Пояснювальну записку про кінцеві результати виконання Програми.

         Протягом терміну дії Програми (у 2016 – 2020 роках) на реалізацію її заходів з обласного бюджету було спрямовано понад 70 млн грн. 

        За інформацією, яка надійшла від учасників Програми, кошти, що були спрямовані на виконання запланованих заходів використані в першу чергу  на забезпечення участі відповідних військових підрозділів та підрозділів правоохоронних органів в антитерористичній операції, операції Об’єднаних сил на сході України та у заходах, пов’язаних з підготовкою до участі у цій операції, а також для проведення заходів з удосконалення територіальної оборони області, зміцнення українсько-молдовського державного кордону, забезпечення дотримання законності, правопорядку, захисту прав і свобод громадян, підвищення рівня боєготовності військових частин та підрозділів, які розташовані на території області.

        Варто відзначити, що за обсягами виконаних заходів та фінансовими показниками Програми вона була та залишається однією з найбільш дієвих в Україні. Завдяки заходам Програми, завдання, визначені для області чинним законодавством, Президентом, Урядом України у сферах оборонної роботи та дотримання законності, правопорядку, захисту прав і свобод громадян виконано у повному обсязі.   

Директор Департаменту

Директор Департаменту Зубчик Богдан Васильович

Зубчик Богдан Васильович

Іконка геолокація

Адреса: вул. Монастирська (Володарського), 26, м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Приймальня: (0432) 67-11-38