12 вересня 2018 року директор Департаменту Сергій ВОВЧЕНКО та начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Департаменту Валерій ІНДИК взяли участь у засіданні постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та обласних програм.

          На засіданні обговорювались питання щодо внесення змін та доповнень до Комплексної оборонно-правоохоронної програми Вінницької області на 2016-2020 роки «Безпечна Вінниччина – взаємна відповідальність влади та громад» які стосуються завершення будівництва Алеї Слави на території військової частини А1619 з метою вшанування пам’яті загиблих військовослужбовців військової частини -  учасників антитерористичної операції, надання допомоги низці військових частин та підрозділів правоохоронних органів Вінниччини в рамках виконання заходів програми. Крім того, у зв’язку із збільшенням кількості учасників програми, запропоновано внести відповідні зміни до Переліку умовних скорочень та до Паспорту програми.

          За результатами засідання комісією було підтримано пропозиції Департаменту та прийнято позитивне рішення щодо внесення змін та доповнень до програми.