ЯК КОРИСТУВАТИСЯ КОНСТРУКТОРОМ

Конструктор для генерування пакету документів для автономізації закладів охорони здоров’яhttp://healthreform.in.ua/autonomization/constructor/

Щоби сформувати необхідні для автономізації документи:

  1. Заповніть необхідні поля (Найменування закладу (установи), яка реорганізовується; Власник закладу; Код за ЄДРПОУ; Місцезнаходження)
  2. Вкажіть e-mail на який надійдуть документи
  3. Перевірте пошту та отримайте пакет документів

Як користуватись інтерументом - відео-інстукція за посиланням:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=n4U0BwAQU5s

ЯКІ ДОКУМЕНТИ МОЖНА СФОРМУВАТИ У КОНСТРУКТОРІ

Конструктор для генерування пакету документів для автономізації медзакладів дозволяє сформувати:

1. Рішення про реорагінзацію. Рішення передбачає реорганізацію Вашого закладу у Комунальне некомерційне підприємство зі строком заявлення вимог кредиторів у 2 місяці. Якщо одночасно формується і Статут, то рішення буде містити положення про затвердження статуту.

2. Статут. Конструктор генерує статут для комунального некомерційного підприємства, що надає первинну медичну допомогу. Підприємство є правонаступником комунальної установи (закладу), що припиняється. Статутом передбачається статутний капітал у розмірі 1000 грн., що формується грошовими коштами. Основою статуту є Статут, наведений в методичних рекомендація Міністерства охорони здоров’я, що були затверджені 14 лютого 2018 року.

3. Пояснювальна записка. Документ, що містить обгрунтування необхідності прийняття відповідною радою того чи іншого рішення. Формується за найбільш поширеною формою для такого роду документів. Зауважте, що Ваша рада може її не вимагати або вимагати в іншому вигляді.

У випадку наявності помилок, неточностей чи побажань щодо роботи конструктора, напишіть звернення у розділ Юридична підтримка перетворення КУ в КНП.

За інофрмацією МОЗ