З доповіддю виступив головний лікар Василь Миколюк, в обговоренні взяли участь Бабій Т.Я. – заступник головного лікаря з ЕТН, Андрієвська В.О. – заступник головного лікаря з медичної частини, Якимовська І.Г. – завідувачка перинатального центру.

Було відмічено що у 2017 році фахівці ОЛІЛ зосередили зусилля над вирішенням проблем підвищення якості та доступності медичних послуг, ефективного використання наявних кадрових, фінансових та матеріальних ресурсів, зміцнення репутації ОЛІЛ як надійного медичного закладу, який гарантовано надає медичну допомогу відповідно сучасним стандартам і принципам доказової медицини.

За словами головного лікаря у закладі був завершений поточний ремонт  3 і 4 поверхів головного корпусу на суму – 1948,9 тис.грн. У відремонтованих приміщеннях розмістилась консультативно-діагностична поліклініка.

Виконано 1,5 тис. операцій в стаціонарних умовах і більше двох тисяч оперативних втручань амбулаторно.

У перинатальному центрі ОЛІЛ відбулось 618 пологів, народилось 624 дитини. Є приклади виживання немовлят з крайнім ступенем незрілості - 950гр. при народженні.

Основним завданням медичних працівників на 2018 рік залишається підвищення якості медичних послуг, впровадження нових методик лікування, проведення реформи медичної галузі.

 

Прес-служба ДОЗ ОДА