У приміщенні, де попередньо функціонувала консультативно-діагностична поліклініка, буде розміщено міський ЦПМСД. Така територіальна близькість лікувальних закладів первинного та вторинного рівня покращить умови обслуговування населення та якість надання медичної допомоги.

Під час ремонту провели нові електричні комунікації, замінені звичайні лампи розжарювання на сучасні енергозберігаючі, замінені дверні блоки на металопластикові конструкції згідно сучасних вимог енергозбереження, відремонтовані санвузли.

У консультативно-діагностичній поліклініці створені комфортні умови для пацієнтів і медичного персоналу, кабінети прийому оснащені новими сучасними меблями, просторі коридори дозволяють комфортно розміститись пацієнтам, в холі   консультативно-діагностичної поліклініки встановлений телевізійний монітор, на якому постійно транслюються просвітницькі матеріали щодо підвищення санітарних знань населення з питань впровадження здорового способу життя, профілактики соматичних і інфекційних захворювань, тощо.

Вартість ремонту приміщень консультативно-діагностичної поліклініки складає -   1948,9 тис.грн., кошти виділені із міського бюджету.

Також проведена реконструкція харчоблоку із застосуванням заходів з енергозбереження. Загальна кошторисна вартість реконструкції – 1486,3 тис.грн., з яких 1 млн. грн. виділений із державного бюджету, решта з міського.

Тепер приміщення харчоблоку відповідають всім будівельним і санітарно-гігієнічним вимогам: впроваджені  сучасні енергозберігаючі технології за рахунок утеплення стін, віконні та дверні блоки  замінені на сучасні енергозберігаючі металопластикові конструкції, встановлені теплові екрани – відбивачі за радіаторами тепла, замінені звичайні лампи розжарювання на сучасні енергозберігаючі лампи, відремонтовані санвузли.  

Зусилля міської влади спрямовані на покращення матеріально-технічної бази медичних закладів та надання якісних медичних послуг населенню. Незважаючи на непросту економічну ситуацію міська влада знаходить можливості для покращення та удосконалення такої важливої для населення галузі.

 

28.12.2017

Прес-служба ДОЗ ОДА