На сьогодні заклад має 6 корпусів, потужну лікувальну базу, сучасну організацію дитячого дозвілля. Санаторій став унікальним для тисячі дітей із серцево-судинними порушеннями, а віднедавна — перший в області заклад, що допомагає дітям із зайвою вагою. Тут оздоровлюються діти з непростими діагнозами з усієї області, віком від 5 до 18 років.

 «Ми дбаємо про здоров’я нації, навчаючи дітей основам правильного харчування і здорового способу життя. Але діяльнсть санаторію успішна завдяки підтримці партнерів і друзів.Хочу подякувати керівництву області, міста, очільникам департаментів, за постійне фінансове забезпечення, розуміння нагальних потреб. Також дякую меценатам і спонсорам. Саме завдяки вам ми можемо створювати комфортні умови для відпочинку та оздоровлення юних вінничан.» — виступила зі вступним словом головний лікар Вінницького обласного дитячого кардіоревмосанаторію Лариса Мовчан.

 Для гостей презентували цікавий документальний фільм про минуле і сучасне санаторію.

На захід завітали представники обласної та місцевої влади, вручили працівникам закладу грамоти.

 «Ви робите неоціненну справу з оздоровленням і лікуванням нашої малечі, фактично даючи їм другий шанс на повноцінне здорове та якісне життя.» — наголосив заступник голови Вінницької ОДА Ігор Івасюк. 

До привітань приєднались представники від народних депутатів Олександра Домбровського, Сергія Кудлаєнко, депутат міської ради Олег Стукан, а також спонсори та меценати.

Директор Департаменту охорони здоров’я Людмила Грабович підкреслила, що діти в санаторії не лише оздоровлюються, а й активно займаються художньою діяльністью. Тому заклад з часом отримає гарну актову залу, де діти зможуть проявляти свої таланти.

Колеги закладу  — головні лікарі обласних закладів охорони здоровя — теж розділили цю подію з присутніми й вручили подарунки.

Свято пройшло у теплій атмосфері. Гарний настрій гостям подарували діти, які виступали з пісенними і танцювальними номерами.

 

 

 

7.12.2017

Прес-служба ДОЗ ОДА