«На жаль, сьогодні не можу бути присутній голова ОДА Сергій Борзов, але я передаю вам від нього вітання і дякую за роботу. Ви, виводите медицину Вінницької області на новий рівень, про нас говорить вся Україна. До цього процесу йшли не один рік. Я дякую такій молодій і професійній команді», - відзначила директорка департаменту охорони здоров’я та реабілітації ОДА Ольга Задорожна. 

Нагадаємо, що 11 грудня на базі Вінницької обласної клінічної лікарні імені Миколи Пирогова відбулася перша трансплантація нирки.  

 Під час нагородження завідувач Клінічним високоспеціалізованим Урологічним Центром з відділу трансплантації органів Олег Миколайович Капшук вкотре подякував усій команді та розповів про стан пацієнтів. 

«Так, це значний крок, але це лише початок. І це зусилля не тільки тих, хто сьогодні тут присутній, а й нефрологів, урологів і багатьох інших. Важливо, щоб у нас були донори. Мати з сином уже зустрілися після операції, і мені важко передати їхні емоції. Почувають себе добре, перебувають в одній палаті. Показники пацієнта нормалізувалися і він матиме повноцінне життя. Я дякую усім хто підтримує процес трансплантології в Україні. У нас все вийде», - зазначив Олег Капшук.