Щороку в Україні обирають кращих медичних працівників для нагородження відзнакою "Орденом Святого Пантелеймона" в 11 номінаціях. Цього року Поважна Рада ввела нову номінацію «Найкращий працівник фармації».

Голова Вінницької регіональної ради, заступниця директорки департаменту охорони здоров’я та реабілітації облдержадміністрації Тетяна Бондаренко зазначила, що відзнака "Орден Святого Пантелеймона" знакова нагорода для медичних працівників.

«Процедура пошуку та висунення кандидатів на отримання відзнаки покладається на Регіональні ради. Саме вони здійснюють відбір та аналіз кандидатів в областях. А уже Національна експертна комісія визначає кращих кандидатів та рекомендує їх Поважній раді. Поважна рада визначає лауреатів та присуджує відзнаку. Медична галузь має багато гідних кандидатів для цієї відзнаки. І наразі ми активно працюємо над пошуком та висуненням кандидатів», - відзначила Тетяна Бондаренко.

 

Довідка:

Громадська відзнака за професіоналізм та милосердя "Орден святого Пантелеймона" має професійно-фахову спрямованість і присуджується з 2017 року за гуманістичну й благородну діяльність у галузі охорони здоров’я.