До закладу госпіталізують пацієнтів ще й із сусіднього Теплика.

Серед пацієнтів і 54-річний Володимир. Чоловік у лікарні вже близько місяця, перебував і в реанімаційному відділені. 

 «Я був на війні і можу сказати, що ця хвороба страшніша ніж війна. Не дає дихати, починається паніка, і не розумієш що відбувається навколо. Коли лежав в реанімації, то бачив як майже щодня помирали люди. Мені 54 роки, а моєму товаришу по палаті 34 роки і ми однаково важко хворіємо. Хто тут не був, то й не бачить як лікарі важко працюють, падають з ніг рятуючи життя. Вакцинуйтеся, ви будете захищені», - закликає Володимир.

Завідувач реанімаційного відділення Ладижинської міської лікарні Олександр Рябоха, каже що його відділення – паралельна реальність.

«Всі хворі, які в нас знаходяться у реанімаційному відділені важкі і  не вакциновані. Пацієнти які знаходяться на апараті штучної вентиляції легень спочатку відчувають страх, і щоденно борються за своє життя. Якщо ви не хочете потрапити в паралельний світ ковідної реанімації вакцинуйтеся», - закликає лікар.

Директор Ладижинської міської лікарні Віталій Клименко зазначає, що заклад щодня приймає по кілька пацієнтів. 

«Ми стабільно тримаємо на середній завантаженості ліжок. Варто відзначити, що останнім часом ситуація покращилася. Основними ліками залишається кисень, тому закликаю усіх вакцинуватися.  В нас є поодинокі випадки коли вакциновані потрапляють до лікарні. Вони легше переносять хворобу і після кількох днів лікування ми їх виписуємо додому», - зауважує Віталій Клименко.