Волонтери допоможуть в застосунку чи на порталі Дія згенерувати СOVID-сертифікат.  Отримали щеплення і одразу ж можна згенерувати сертифікат і переконатися, що всі ваші дані внесені правильно.

Команда підтримки Дії може: розповісти про види СOVID-сертифікатів та шляхи їх отримання; проконсультувати або допомогти подати заявку на отримання СOVID-сертифіката на порталі та в застосунку Дія;  підкаже, куди звернутись і які дані перевірити, щоб сертифікат згенерувався, якщо проблема на боці лікаря (сімейного або того, який проводив щеплення); визначити помилку генерування сертифіката; розкаже, що робити, щоб продовжити термін дії сертифіката з пів року до 365 днів; допомогти увійти на портал Дія; допомогти з отриманням КЕП для входу на портал Дія.

 Проте потрібно розуміти, що: сертифікат підтягнеться, якщо дані про курс вакцинації внесли в Електронну систему охорони здоров’я; тільки лікарі можуть вирішити проблему з персональними або медичними даними. Якщо це технічна сторона, то Дія допоможе, щоб людина змогла отримати сертифікат на місці, тут і зараз;  Важливо! Необхідно оновити застосунок Дія до останньої версії в AppStore або Google Play. Версія 3.0.21 для iOS, 3.0.18 — Android.

 Якщо у вас виникли запитання про те, як отримати COVID-сертифікат у Дії, ви можете звернутися онлайн до служби підтримки, яка оперативно відповість на запитання та допоможе з генеруванням сертифіката.