Електронний рецепт на «Доступні ліки»  - дозволяє отримувати безоплатно або з незначною доплатою лікарські засоби для лікування серцево-судинних захворювань, первинної та вторинної профілактики інфарктів та інсультів, лікування діабету ІІ типу та бронхіальної астми. У разі наявності хронічного чи затяжного захворювання, або необхідності продовження лікування за попередньо встановленим діагнозом та схемою лікування пацієнт може отримати такий рецепт по телефону.

Електронне направлення - пацієнт самостійно обирає спеціалізований медзаклад, в якому хоче отримати послуги за Програмою медичних гарантій, незалежно від свого місця проживання чи реєстрації, або того, в якому районі чи місті працює лікар, який виписав це направлення.  Пацієнт може звернутись в комунальний заклад або у приватну клініку чи до лікаря, який має власну практику, якщо вони уклали договори з НСЗУ на надання відповідних послуг. А НСЗУ перерахує кошти саме тому закладу, в який звернувся за допомогою пацієнт.

Електронний медичний висновок про народження, а також сервіс єМалятко. Медичний висновок про народження дитини отримують пацієнтки у пологовому будинку після народження дитини. Це - електронний документ, який містить перелік відомостей про малюка та є підтвердженням його народження. Номер медвисновку складається з 16 латинських літер та цифр. Його надсилають батькам дитини у смс або за потреби роздруковують інформаційну пам’ятку про нього. Медичний висновок про народження дозволяє користуватись сервісом єМалятко.

Запроваджено електронний медичний висновок про тимчасову непрацездатність в рамках електронного листка непрацездатності проєкт е-Лікарняний.  Тепер сімейний або лікуючий лікар пацієнта фіксує випадок тимчасової непрацездатності через створення в електронній системі охорони здоров'я медичного висновку про тимчасову непрацездатність. Після цього зазначена інформація автоматично передається до реєстру електронних листків непрацездатності Пенсійного фонду. Якщо пацієнт має право на відшкодування у зв'язку з непрацездатністю, то інформація передається далі - для здійснення відшкодувань до системи Фонду соціального страхування.

А віднедавна у додатку «Дія» можна самостійно згенерувати COVID-сертифікати. Це займає всього кілька хвилин.

Усі послуги доступні мешканцям Вінницької області.