Анастасія Ясенєва, голова Ради Студентського самоврядування Вінницького національного медичного університету ім. М. Пирогова коментує:
Сьогодні вакцинуємо студентів медуніверситету, протягом трьох годин щеплення проти Covid-19 отримали більше 100 студентів. Бригада вакцинує вакцинами AstraZeneca та CoronaVac/Sinovac. Всі наші студенти, що приїхали та розпочали навчання, виявили своє добровільне бажання убезпечити себе, своїх рідних, однокурсників та друзів від небезпечної хвороби. Це вже другий день нашої масової вакцинальної кампанії.
Минулої п’ятниці, 27 серпня, щеплено було 86 студентів нашого вузу, сьогодні попередньо записано на вакцинацію 150 осіб. ?Протягом суботи та неділі вакцинація студентів нашого вузу буде продовжуватися. Плануємо охопити вакцинуванням за 4 дні до 700 студентів-медиків.
Молоді люди не тільки організовано та оперативно отримували щеплення у Центрі масової вакцинації, що розташований на першому поверсі адмінкорпусу «Книжки», а й залюбки фотографувалися на фоні фотозони «Українці, наш час вакцинуватися!
Нагадуємо: Центр масової вакцинації працює:
Пн-пт. З 10.00 до 17 .00
Сб-нд 10.00 до 14.00
телефон 096-185-76-01. Приходьте!