Гайсинська лікарня входить до переліку  опорних лікарень Вінницького госпітального округу. Щорічно протягом останніх років в закладі отримують стаціонарне лікування 9 тисяч пацієнтів. Лікарня обслуговує майже 200 тисяч мешканців в межах 60-ти хвилинного доїзду.  

Сергій Борзов повідомив, що для потреб закладу закуплено комп’ютерний томограф, апарат УЗД та цифровий рентген. За кошти державного бюджету заклад отримав апаратуру на загальну суму 17 млн 570 тис. грн.

Заклад функціонує на 190 ліжок. Стаціонарні відділення: травматологічне, акушерсько-гінекологічне, терапевтичне, інфекційне, неврологічне, педіатричне, хірургічне, анестезіології з ліжками для інтенсивної терапії. Працює 79 лікарів та 184 особи середнього медичного персоналу. Для стаціонарного лікування пацієнтів,  хворих та з підозрами на COVID-19 перепрофільовано 120 ліжок, з них ліжок для інтенсивної терапії – 24. В закладі функціонує стаціонарна киснева станція з швидкістю потоку кисню до 90 л/хв.

Загальна вартість проекту – 13 млн. грн., з них співфінансування з районного бюджету склало 1,5 млн. грн., з бюджету Гайсинської територіальної громади – 703,0 тис. грн.