Участь у заході взяли голова керівники обласної ради, облдержадміністрації, профільного департаменту та представники громадських організацій ветеранів та інвалідів.
Вітаючи колектив госпіталю з 75-річчям, директор департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОДА Ольга Задорожна, підкреслила, що ювілей співпав зі святкуванням Дня Перемоги, а отже це дуже світла подія:
– 75-річчя – це той період, коли підводяться певні підсумки, – зазначила Ольга Іванівна. – Це нагода проаналізувати пройдене та розпочати відлік нових ідей та планів. У вас потужний і фаховий колектив. Самовідданою є щоденна праця кожного медпрацівника госпіталю: чи то є реабілітація і відновне лікування, чи важкі гострі стани, які трапляються у пацієнтів під час лікування. І тому ваші пацієнти завжди з великою вдячністю відгукуються про високопрофесійну роботу кожного члена колективу цього закладу.
– За роки роботи у закладі відновили власне здоров’я тисячі пацієнтів: ветеранів та інвалідів Великої Вітчизняної, ветеранів Афганістану, ветерани війни на Сході нашої країни.
– Ми вдячні Вам за високий професіоналізм, за відданість справі, за вміння дарувати пацієнтам свою турботу, людяність та тепло сердець, підкреслила Ольга Задорожна .
– Госпіталь знаходиться під патронатом голови обласної держадміністрації та голови облради. На даний час вирішено питання забезпечення госпіталю кисневою станцією та підведенням кисню в палати (на це виділено 5 млн. грн). Вагомою є також підтримка Вінницької міської ради, адже сьогодні пацієнти не прикріплені ні до районів, ні до міста чи області. Вони всі – ваші потенційні пацієнти. Дуже вдячні органам місцевого самоврядування Вінницької ОДА за всебічну підтримку.
– Сьогодні Вінницький обласний клінічний госпіталь ветеранів війни Вінницької обласної ради – один із найкращих медичних закладів в Україні. І утримує лідируючі позиції вже протягом 15 останніх років поспіль: сюди приїздять на лікування не тільки мешканці Вінниччини, а й з інших регіонів нашої держави. І це гарний приклад для медзакладів усієї країни, як може такий заклад – заклад реабілітації, відновного лікування, – вижити в сучасних умовах, розвиватися та зберегти потужний кадровий потенціал. Це не тільки лікарі, це й середній медперсонал, це і технічні фахівці, і всі ті, хто причетний до надання допомоги у закладі.
Щиро вдячні за відданий труд, наголосила директор департаменту Ольга Задорожна і побажала кожному щастя, здоров’я, нових досягнень та здобутків. А департамент охорони здоров’я та реабілітації завжди підтримає колектив в усіх добрих починаннях.
 
Возможно, это изображение (1 человек, стоит и в помещении)
 
Возможно, это изображение (один или несколько человек и люди стоят)
 
Возможно, это изображение (1 человек, стоит и в помещении)
 
Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят, цветок и в помещении)
 
Возможно, это изображение (один или несколько человек)
 
Возможно, это изображение (1 человек, стоит и в помещении)
 
Возможно, это изображение (8 человек, люди сидят и в помещении)
 
Возможно, это изображение (4 человека, люди стоят, люди сидят и в помещении)
 
Возможно, это изображение (1 человек и стоит)