Були присутні також начальник управління культури і мистецтв облдержадміністрації Ольга Дернова, начальник управління розвитку територій та інфраструктури облдержадміністрації Марія Зонова, директор КП «Вінницяоблтеплоенерго» Валерій Довбанюк та інші.

Про проект розпорядження голови облдержадміністрації «Про перерозподіл коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості» інформувала  Ольга Задорожна.  

– Ми максимально працюємо над розширенням ліжко-місць,  проведенням кисню в опорних лікарнях та закупівлю кисневих концентраторів. Постійно здійснюється пошук нових ресурсів та об’єктів для розширення. Постійною комісією також було погоджено проєкти розпоряджень голови обласної Ради «Про встановлення надбавок та доплат керівникам в галузі охорони здоров'я, – зазначила Ольга Іванівна.

В межах розгляду питання «Про розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про внесення змін до обласного бюджету на 2020 рік» Микола  Копачевський інформував щодо перерозподілу видатків обласного бюджету, які виникли в зв’язку з економією коштів та будуть направлені на важливі напрями розвитку област,і такі як закупівля апаратів ШВЛ та ПЛР, ІФА - тестів.