Нині діагностувати та лікувати захворювання судин та серця навчали медиків Хмільниччини:   лікарів загальної практики-сімейної  медицини, терапевтів кардіологів, неврологів, лікарів медицини невідкладних станів та фельдшерів.

Учасники зібрання разом із професором кафедри внутрішньої медицини №3 ВНМУ ім.М.І.Пирогова  Валерієм Івановим, розглядали клінічні випадки з повторним опрацюванням вимог діючих протоколів лікування зазначеної категорії хворих.

Тетяна Височанська - завідувач обласним інсультним відділенням  ВОПНЛ ім. акад. О.І.Ющенка -  нагадала про зміну маршруту пацієнтів з ГПМК у Вінницькій області та надала інформацію про лікування зазначеної категорії хворих згідно діючих протоколів надання медичної  допомоги.

 Також , в рамках засідання, Світлана Швидюк - головний спеціаліст відділу лікувально-профілактичної допомоги дорослому населенню ДОЗ ОДА провела робочу нараду з питань впровадження Урядової програми  «Доступні ліки» в Хмільницькому районі, де обговорювались:  стан впровадження зазначеної програми та проблемні питання.

 

21.04.2017 Прес-служба ДОЗ ОДА