Втілення регіонального субпроєкту є одним із ключових завдань для розвитку медичної галузі області, адже зведення сучасного кардіоцентру надасть можливість суттєво знизити кількість летальних випадків від серцево-судинних захворювань.

Будівельний майданчик також відвідали заступник голови облдержадміністрації Ігор Івасюк та директор Департаменту охорони здоров’я ОДА Людмила Грабович.

Ознайомившись з обсягом виконаних робіт, Владислав Скальський зауважив: «З урахуванням тієї складної ситуації, яку ми ідентифікували у жовтні поточного року, зараз ми погодили резервний графік робіт, який дозволить нам реалізувати цей проєкт. Відповідно до попередньо запланованого на об’єкті повинні були забезпечити теплопостачання для того, щоб стабілізувати графік виконання робіт.  Підрядник дотримав свого слова, об’єкт забезпечено теплопостачанням, отже можуть виконуватися роботи, які не залежать від погодних умов».

Станом на 15 листопада поточного року на 99% завершені каркасні бетонні роботи по корпусу №1 кардіоцентру, а також роботи по бетонних стяжках у корпусі №2. На об’єкті продовжують працювати спеціалісти з електропостачання, опалення та вентиляції.

До роботи у зимовий період готуються 1-4 поверхи корпусу №1, а також продовжуються роботи з утеплення фасаду.

Нагадаємо, що будівництво у Вінниці нового регіонального клінічного лікувально-діагностичного центру серцево-судинної патології – це один із найбільших проєктів у Європі, який фінансує Світовий банк у сфері охорони здоров’я.