Будівництво медичного центру передбачає облаштування приміщень підвалу, першого та другого поверхів. Будівництво планується проводити за адресою: вулиця Київська, 49а, про що повідомили у міській раді та оголосили про початок громадських обговорень.

У підвалі планують облаштувати аптечний пункт, кімнати середнього та молодшого медперсоналу, серверну, гардероб, водомірний вузол, електрощитову, господарчі та санітарно-технічні приміщення.

На першому заплановані кабінети для сімейних лікарів, процедурна, вестибюль, дві сходові клітини, санітарні та побутові приміщення, а також інші приміщення лікувально-профілактичного призначення.

На другому поверсі розташують приміщення для медсестер, процедурну, стерилізаційну, палати для хворих та палату інтенсивної терапії, анестезіологічний кабінет, кабінет хірурга, мийну, матеріальну та деякі інші приміщення.

Загальна площа приміщень медичного центру становитиме 751,90 м. кв. Усі поверхи будуть зв’язані між собою двома сходинковими клітинами та ліфтом. Для маломобільних груп населення передбачено облаштування пандусів. Генпланом передбачено облаштування 13 додаткових місць для паркування автівок та ще три місця для автомобілів людей з інвалідністю. До речі, попередньо заплановано, що заклад зможуть відвідувати 40-50 громадян щодня.