Протягом минулого року лікарі провели 879 стентувань, а пацієнти отримали 1338 стентів.

Лікарі Вінницького регіонального клінічного лікувально-діагностичного центру серцево-судинної патології рятують пацієнтів із серцево-судинними захворюваннями з усієї області. Цей центр має статус регіонального у випадках ургентної та планової медичної допомоги.

В основному в центрі лікують мешканців області. 75,2% планових і 53,9% ургентних коронарографій провели саме для жителів Вінниччини.

Причина таких показників - це висока кваліфікація лікарів, наявність ангіографів та іншого сучасного високоточного обладнання та постійний розвиток. Зокрема минулого року за кошти спільного проекту Світового банку та МОЗ «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» у Вінницькому кардіоцентрі облаштували другу операційну для пацієнтів з інфарктом міокарда.

Для лікарні придбали сучасний УЗД-апарат, обладнанням експертного класу для штучної вентиляції легень, ЕКГ-апарати, апарати для цілодобового моніторингу для діагностики функціонального стану серцево-судинної системи  та цифрову мобільну рентген-діагностичну систему (ангіограф).