Капітально відремонтоване відділення анестезіології та інтенсивної терапії знову відкрило свої двері для надання допомоги хворим, які перебувають у критичних станах, інформує сайт Бершадської РДА.

Головний лікар ОЛІЛ Лілія Брикуля розповіла про головні напрямки діяльності ОЛІЛ та зупинилася на важливості функціонування відділення анестезіології та інтенсивної терапії. Щороку тут отримують інтенсивну медичну допомогу більше 400 пацієнтів. Відділення розраховане на 6 ліжок. Медичну допомогу надають п’ять лікарів- анестезіологів-реаніматологів, 6 анестезистів, 13 медичних сестер та 6 молодших медичних сестер.

Відділення оснащене всім необхідним для виведення з критичного стану важко хворих, за допомогою сучасного обладнання та устаткування медичні працівники забезпечують якісне надання допомоги хворим із невідкладними станами та анестезіологічне забезпечення при оперативних втручаннях.

Завдяки плідній співпраці у Бершадській ОЛІЛ за останні 4 роки капітально відремонтовано інфекційне, дитяче відділення, харчоблок, консультативно-діагностичну поліклініку, відділення екстреної(невідкладної) медичної допомоги. У планах медиків дооснащення сучасною медичною апаратурою лікарні, продовження роботи над реформуванням вторинної ланки надання медичної допомоги, завершення комп’ютеризації робочих місць лікарів всіх структурних підрозділів.

Ці важливі зміни дають можливість створити на базі Бершадської ОЛІЛ сучасний медичний заклад з високим рівнем діагностики та лікування захворювань.