До участі долучилися депутати обласної ради, директори департаментів, меценати. Вітаючи присутніх із наступаючим днем св. Миколая, новорічними та різдвяними святами, головний лікар обласної дитячої клінічної лікарні Василь Паненко зазначив, що вже третій рік поспіль напередодні новорічних свят заклад  отримує від ОДА та ДТЕК медичне устаткування.  

- За останні роки лікарня значно змінилася. Все робиться для того, щоб надавати якісну допомогу маленьким пацієнтам. Завдяки колективній роботі нам вдалося за чотири роки зменшити смертність в два рази. Ми маємо дуже амбітні плани і прагнемо все зробити для того, щоб найближчим часом наша обласна дитяча лікарня була найкращою обласною дитячою лікарнею  в  Україні, - розповідає Василь Паненко, - Сьогодні ми отримали мобільний апарат для УЗД. Це обладнання допоможе проводити дослідження дітям з будь-якого відділення,  яких не можна транспотувати. 

Після офіційної церемонії передачі  обладнання голова ОДА разом із керівництвом ДТЕК привітали дітей, які проходять лікування  в обласній дитячій лікарні, та їхніх батьків і вручили маленьким пацієнтам солодкі подарунки.