До нового хірургічного корпусу обласної лікарні ім. М. Пирогова на урочистості з нагоди Дня медичного працівника завітали  голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, заступник голови обласної ради Михайло Кременюк, міський голова Сергій Моргунов та народний депутат України Сергій Кудлаєнко.

   Звертаючись з вітальним словом до медичних працівників регіону, керівник ОДА Валерій Коровій відзначив, що нині для галузі охорони здоров’я надзвичайно важливий та відповідальний період, адже медична система увійшла в процес реформування.

   До привітань приєдналась директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Людмила Грабович. Вона підкреслила важливість та необхідність професії медика для суспільства та побажала лікарям вдячних пацієнтів.

   Щирі побажання миру, достатку і професійного зростання медикам висловив головний спеціаліст Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції Олег Дмитрійчук. Він також відзначив громадянську позицію та мужність медиків, які залишили свою домівку і пішли на допомогу воїнам в зоні проведення АТО.

    Серед бажаючих привітати лікарів були представники обласної організації Товариства Червоного Хреста України  та обласної організації профспілки працівників охорони здоров'я.

    Святковий настрій присутнім подарували вихованці музичного училища ім.Леонтовича. Під час урочистостей кращих працівників галузі охорони здоров’я Вінниччини було нагороджено відзнаками Верховної Ради та Кабінету Міністрів України, Почесними грамотами обласної державної адміністрації та обласної Ради, а також відзнаками Вінницької міської ради із грошовою винагородою.