Форум спеціалістів, які займаються проблемами захворювань органів травлення, не вперше відбуваються у нашому місті. Як зазначила головний терапевт ДОЗ ОДА Світлана Швидюк, звертаючись до учасників конференції, постійне спілкування дозволяє налагодити ефективний обмін досвідом, дізнатися про новітні розробки й методики у сфері гастроенерології, підвищує якість лікування хворих, а також робить великий внесок у розвиток системи охорони здоров’я області.

    Фахівці Вінницького національного медичного університету імені М. Пирогова розповіли присутнім про такі види хвороби печінки, як алкогольна, синдром подразненого кишечника , гемохроматоз. З доповіддю про те, як діагностувати та лікувати медикаментозні ураження печінки виступив лікар-гастроентеролог, ендоскопіст клініки «Альтамедика»  О.І. Самойлов.

    Загалом доповідачі презентували сучасні погляди про механізми розвитку, діагностики, лікування та профілактики захворювань органів травної системи. На завершення заходу кожен учасник отримав сертифікат.

Довідково:

До гастроентерологічного відділення ВОКЛ ім. М. І. Пирогова приймаються на лікування хворі за направленнями обласної консультативної поліклініки, лікувально-профілактичних закладів міста та області.

За попереднім записом проводяться консультації пацієнтів міста та області.

Запис на консультацію за тел.: (0432) 67-60-84

Прес-служба ДОЗ ОДА