-Сьогодні знакова подія для області. Ми укладаємо договір на виконання будівельно-монтажних робіт, включаючи технологічне обладнання, загальною вартістю більше 480 млн. грн., - зазначив заступник голови ОДА  Ігор Івасюк.-  В минулому році  було оголошено проведення торгів на будівництво кардіоцентру та запрошено до участі всі зацікавлені компанії. Протягом періоду подання пропозицій 13 компаній висловили зацікавленість у тендерних процедурах. Пропозиція, надана компанією ТОВ «КСМ-ГРУП» (Київ, Україна ),виявилась найкращою за технічними показниками та найнижчою  за ціновою пропозицією.

Компанія забудовник обіцяє завершети усі будівельні роботи за 790 днів.

Роботи розпочнуться  орієнтовно з першого червня поточного року. Їх планують завершити  орієнтовно 30 червня 2020 року. У серпні потрібен час для того, щоб здати об’єкт в експлуатацію,

Заступник Вінницького міського голови Галина Якубович  підкреслила:

-Сьогодні в місті  вже функціонує кардіоцентр - досить потужний і добре відомий на теренах України. Цьогоріч  він зайняв перше місце в державі по наданню послуг хворим на серцево-судинні патології. Приміщення нового центру будуватиметься по вул. Хмельницьке шосе на території, де зараз розміщені декілька лікувальних закладів міста. Там  зручна транспортна розв’язка,очевидно,що громадяни з інших областей, які поруч – Житомирської, Хмельницької, Тернопільської також користуватимуться послугами нового сучасного Центру серцево-судинної патології.

Планується, що у новому кардіоцентрі, площею 17 тис. кв. м. у м. Вінниці працюватиме понад 400 осіб. Він розрахований на 138 ліжок та 6 ліжок реанімації. 

 

Прес-служба ДОЗ ОДА