Зустріч пройшла у форматі особистого прийому громадян. Звернення носили різноманітних характер. У більшості випадків скарги надходили з питань неналежного стану досудового розслідування у адміністративних та кримінальних провадженнях.

«Хочу вас запевнити, що захист прав та законних інтересів учасників АТО, зокрема, таких як право соціального забезпечення, амбулаторного лікування, виділенням земельних ділянок є одним з пріоритетних завдань не лише для прокуратури області, але й держави в цілому», – зазначив начальник управління представництва інтересів громадянина або держави в суді прокуратури Вінницької області Андрій Шпортун.

Також у зустрічі взяв участь прокурор відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Вінницької області Дмитро Вознюк.

Окрім того, учасники тематично-оздоровчого семінару для представників громадських організацій учасників АТО мали змогу поспілкуватися з представником приватного акціонерного товариства «Вінницяобленерго», а також почути декілька композицій у виконанні відомого вінницького композитора, музиканта Олександра Клеца з його програми «Пісні народженні в АТО» присвячені Дню захисника України.

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92