Офіційне відкриття тематично-оздоровчого семінару для представників громадських організацій  учасників антитерористичної операції на Сході України, який проходить на базі обласного клінічного госпіталю для інвалідів війни, відбулося 3 жовтня. Семінар триватиме до 21 жовтня поточного року.

Захід організовано Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

Вчора, 9 жовтня, на базі обласного клінічного госпіталю ветеранів війни відбулися чергові лекційні та семінарські заняття.

Начальник управління Держгеокадастру у Вінницькій області Юрій Козак поінформував присутніх щодо першочергового виділення земельних ділянок для учасників бойових дій.

Заступник директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Олена Чорна роз’яснила присутнім порядок надання державної цільової підтримки для здобуття професійно-технічної та вищої освіти учасниками АТО та їхніми дітьми.

Також учасники тематично-оздоровчого семінару мали змогу побачити виступ Народної артистки України Надії Шестак.

Нагадаємо, що програма семінару передбачає екскурсійні поїздки, зокрема, екскурсію до світломузичного фонтану РОШЕН, відвідання вистав обласного музично-драматичного театру ім. М.К. Садовського, а також участь у відкритті Меморіалу і Парку слави в м. Гайсині та концертній програмі, присвяченій Дню захисника України, яка відбудеться 13 жовтня у приміщенні міського Будинку офіцерів.

В рамках тематично-оздоровчого семінару, учасники обговорять проблемні питання і отримають інформацію щодо виконання Закону України «Про статус ветеранів війни та гарантії їх соціального захисту», а також зможуть поспілкуватися з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації та обласних управлінь.

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92