«Живі, поки пам`ятаємо…»
6 лютого у Могилів-Подільському прикордонному загоні вшанували героя - прикордонника старшого сержанта Олега Глущака, який загинув, захищаючи державний кордон поблизу населенного пункту Зеленопілля, що на Луганщині.

Саме цього дня Олегу Миколайовичу Глущаку виповнилося б 39 років…
Коротку, але яскраву біографію Олега можна вмістити в декілька рядків: школа, технологічний технікум, армія... Після строкової повернувся до рідного міста з твердими намірами продовжити військову службу. Вибір у молодого чоловіка був широким: Збройні сили України, пожежна частина, райвідділ міліції, але він обрав Могилів-Подільський прикордонний загін - там проходили службу чимало його шкільних товаришів. Тож 2003-го Олега прийняли у свою сім’ю вартові державного рубежу.

Попереду у нього було все життя, однак, доля розпорядилась інакше: 3 липня 2014 року Олег Глущак відбув на східну варту, а за тиждень загинув унаслідок мінометного обстрілу під Зеленопіллям.

Смерть забрала його на 32-му році життя…
Відповідальний та працелюбний, Олег відмінно знав свою справу: служив у відділі зв’язку та автоматизації штабу прикордонного загону. Він був напрочуд людяним і не міг пройти повз, якщо хтось потребував допомоги. Його особлива посмішка дивним чином підіймала усім настрій та додавала оптимізму.
….На жаль, життя героя-прикордонника Олега Глущака передчасно згасло, але незгасною залишається пам’ять про його подвиг в ім’я миру та свободи.

Вічна і славна пам`ять нашим Героям…  Слава Україні!

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92