8 жовтня в Шаргородській ОТГ відбулася презентація 3-томника вибраних творів  «Життям відібрано» поетеси Ганни Боярської.

На урочистості були присутні письменники із Видавничого Дому «Моя Вінниччина» Михайло Каменюк, Людмила Любацька, Олександр Гордієвич, громадськість, представники влади.

Ганні Боярській було вручено Почесну грамоту Вінницької облдержадміністрації та обласної Ради, а також диплом і  премію в номінації «Поезія» Всеукраїнської літературної премії ім. М.Коцюбинського за 2021 р..

Під час заходу Михайло Каменюк повідомив, що поетесу прийнято до лав Спілки слов’янських письменників України, тож їй вручили членський квиток.

Нагороди, квіти, віршовані посвяти дарували Ганні Боярській керівники району та ОТГ, представники культурної громадськості району, письменники і самодіяльні митці. Виступаючі читали і співали вірші поетеси.

Особливо зворушливими були виступи доньок письменниці, онуки, правнука.

Ганна Боярська, незважаючи на вік, сповнена нових творчих задумів. Її роман-трилогія про древній Шаргород користується підвищеним читацьким попитом, а загалом творчість є важливою часткою шкільних уроків з літературного краєзнавства.

  

 

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92