17 червня 2021 року у Вінницькому обласному молодіжному центрі "Квадрат" відбулася прес-конференція, присвячена підсумкам та шляхам подальшої реалізації проєкту "Агенти громадянських змін".

Проєкт виконувався за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні, у партнерстві з Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області та Вінницьким державним педагогічним університетом ім. М. Коцюбинського.

Метою цієї роботи була активізація участі членів 27 територіальних громад Вінницької області через розробку та впровадження спеціальної навчальної програми з підготовки громадських радників з інклюзії із числа людей з інвалідністю, їхнього найближчого оточення, особливим чином жінок, а також працівників місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро правової допомоги даних територіальних громад протягом 12 місяців.

Його куратором на Вінниччині була Ірина Саранча, громадський діяч, доцент, кандидат педагогічних наук кафедри психології та соціальної роботи, голова громадської організації «Паросток». Під час зустрічі обмінялися думками представники територіальних громад області, навчальних закладів та громадських організацій.

  

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92