Семінар організовано Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації з 12 червня по 1 липня 2017 року для п’яти категорій ветеранів – представників обласних організацій ветеранів України, товариства політичних в’язнів, репресованих та їх дітей, інвалідів війни, Збройних Сил та учасників бойових дій, Всеукраїнського об’єднання ветеранів та ветеранів війни в Афганістані.

У відкритті семінару взяли участь заступник головного лікаря госпіталю Наталія Щербина, голови обласних ветеранських організацій Леонід Копецький, Любов Севастьянова, Микола Ситар, Валентина Ратова та  Петро Кирилішин.

Упродовж багатьох років такі тематично-оздоровчі семінари проводяться на базі одного з кращих госпіталів України.

Під час семінару ветеранами обговорюються різноманітні питання, вирішуються ті чи інші проблеми, а спілкування з керівниками Департаментів, управлінь, обласних організацій стає взаємокорисним для обох сторін. Медичний персонал закладу працює так, щоб в тритижневий період перебування в госпіталі кожен ветеран якісно підлікувався та комфортно відпочив, а також отримав інформацію «з перших уст» щодо виконання ЗУ «Про статус ветеранів війни та гарантії їх соціального захисту».

Відповідно до робочого плану проведення тематично-оздоровчого семінару, окрім лікування ветерани також матимуть змогу відвідати екскурсії до Вороновицького музею історії авіації та космонавтики та ставки Гітлера «Вервольф», побувати на світломузичному фонтані РОШЕН, подивитись одну із вистав  репертуару обласного музично-драматичного театру ім. М.К.Садовського, насолодитись різноманітними концертними програмами та  виступами  художньої самодіяльності аматорських колективів з районів області та м.Вінниці, побувати на виїзному засіданні правління обласної Спілки ветеранів війни в Афганістані в Тульчинському районі.

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92