Громадська організація «Вінницька міська організація соціального розвитку та становлення окремих малозахищених категорій молоді «Паросток» реалізує проєкт «Кроки до інституційного розвитку громадських організацій осіб з інвалідністю в Україні», який став можливим завдяки підтримці Фонду соціального захисту інвалідів за кошти державного бюджету.

У рамках проєкту, протягом 1–3 жовтня 2020 року проведено Першу Інклюзивну Всеукраїнську онлайн Школу інституційного розвитку громадських організацій осіб з інвалідністю (базовий рівень), до навчання в якій долучилися представниці та представники інститутів громадянського суспільства людей з інвалідністю з Київської, Чернівецької, Запорізької та Вінницької областей.

Під час навчання учасниці та учасники ознайомилися з особливостями розробки проєктних ідей та підготовки проєктних пропозицій для залучення фінансування від донорів та грантодавців, які присутні в Україні, а також опановували основи організаційного розвитку громадських об’єднань людей з інвалідністю.

Друга Інклюзивна Всеукраїнська онлайн Школа інституційного розвитку громадських організацій осіб з інвалідністю (базовий рівень) відбулася 8–10 жовтня 2020 року. У ній взяли участь представниці та представники громадських організацій людей з інвалідністю з Львівської, Одеської, Вінницької та Київської областей.

Третя Інклюзивна Всеукраїнська онлайн Школа інституційного розвитку громадських організацій осіб з інвалідністю (базовий рівень) тривала протягом 15–17 жовтня 2020 року.

Окрім того, протягом першої половини жовтня 2020 року для учасниць та учасників проєкту «Кроки до інституційного розвитку громадських організацій осіб з інвалідністю в Україні» проведено спеціальні інклюзивні онлайн тренінги.

Четверта Інклюзивна Всеукраїнська онлайн Школа інституційного розвитку громадських організацій осіб з інвалідністю (базовий рівень) проводитиметься з 21 по 23 жовтня 2020 року.

Реєстрація за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1e_JFiqJD7cf8OLuF3-CGNwjiFffN00oujf23QGhKfdY/edit

Запрошуємо громадські об’єднання людей з інвалідністю долучатися до навчання.

Координаторка проєкту: Олена Смірнова (тел.: (067) 109-69-98, ел. пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92