Сьогодні, 24 серпня, у День Незалежності України, в обласному центрі відбулась традиційна церемонія покладання квітів до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні, інтерактивної стели воїнам АТО/ООС та до Вічного Вогню. 
Урочиста церемонія зібрала усіх небайдужих вінничан, які схилили голови в пам’ять про полеглих Героїв, які боролися за незалежність та суверенітет України.
У покладанні квітів взяли участь: голова обласної державної адміністрації Сергій Борзов, голова обласної Ради Анатолій Олійник, Вінницький міський голова Сергій Моргунов, представники департаментів та управлінь облдержадміністрації та міської ради, командири військових частин, представники громадських організацій, мешканці Вінниці та області.
Пам’ять загиблих у Другій світовій війні та полеглих воїнів АТО/ООС учасники заходу вшанували хвилиною мовчання. Після звуків метронома пролунали залпи військового салюту. Прапороносна група та оркестр вишикувались на площі перед вежею для урочистого проходження.
Пам'ятаємо, що Незалежність нашої держави оплачена дорогою ціною. За вільну Україну вмирали зі зброєю в руках і без неї. За її свободу сиділи у таборах і в’язницях.
Національна єдність є обов’язковою умовою збереження державності.
Ми різні, але ми єдині.

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92