Вінницька міська організація соціального розвитку та становлення окремих малозахищених категорій молоді «Паросток» продовжує реалізацію чергового соціального проєкту «Досвід особливого батьківства».

Нагадаємо, що проєкт став переможцем «Конкурсу грантів «Світлі вчинки» та реалізується за фінансової підтримки благодійної організації «Благодійний фонд «Подільська громада».

«Досвід особливого батьківства» – це проєкт, що спрямований на підтримку батьків, що виховують дітей з інвалідністю. Особливе батьківство – це щоденна боротьба за право дитини бути такою, як вона є, віра в її маленькі кроки та надія на кращий завтрашній день. Це посвята себе іншій людині. Дякую вам, особливі батьки, за дар вашого життя, за безцінний досвід, який змінює цей світ», – зазначила голова Вінницької міської організації соціального розвитку та становлення окремих малозахищених категорій молоді «Паросток» Ірина Саранча.

У рамках реалізації проєкту здійснено рекреаційну подорож до м. Бердичів для 30 осіб з числа батьків дорослих осіб з інвалідністю із важкими порушеннями опорно-рухового апарату та інтелектуальними порушеннями, а також їхніх дітей.

Учасники рекреаційної подорожі провели на базі благодійної організації «Кармель» навчально-просвітницьку зустріч з батьками осіб з інвалідність та фахівцями з метою обміну досвідом щодо підтримки на рівні громади дорослих осіб з інвалідністю із важкими порушеннями опорно-рухового апарату та інтелектуальними порушеннями, а також відвідали костьол Святої Варвари, у якому вінчався Оноре де Бальзак, та Музей історії м. Бердичева.

  

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92