1 листопада відбулося офіційне закриття тематично-оздоровчого семінару для голів, заступників та активістів обласних, районних, міських громадських організацій учасників АТО/ООС Вінниччини, який проходив з 21 жовтня по 2 листопада 2019 року на базі обласного клінічного госпіталю для ветеранів війни.

Семінар втретє організовано Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації .

У закритті семінару взяли участь заступник директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Іван Педорук та заступник головного лікаря госпіталю Віктор Джигалюк.

 Іван Педорук  подякував учасникам семінару за їхню активну участь під час проведення заходу та наголосив, що він є продовженням тісної співпраці обласної влади з організаціями учасників АТО Вінниччини.

 В рамках семінару учасники обговорили проблемні питання і отримали інформацію щодо виконання Закону України «Про статус ветеранів війни та гарантії їх соціального захисту», а спілкування з керівниками Департаментів, управлінь, обласних організацій стало взаємокорисним для обох сторін.

Окрім лікування ветерани АТО мали змогу відвідати  дендропарк «Софіївка» в Умані, переглянути виставу обласного академічного музично-драматичного театру ім. М.К.Садовського «Гамлет», взяти участь у покладанні квітів до пам’ятників воїнам-визволителям, присвяченому  визволенню України від нацистських  загарбників.

Учасники семінару висловили вдячність керівництву та медичному персоналу закладу за їх високий професіоналізм, медичний рівень, чуйність і увагу та бажання відвідувати госпіталь у наступні роки. Медики, в свою чергу, наголосили, що працювали так, щоб кожен учасник семінару якісно підлікувався та комфортно відпочив.

Представники громадських організацій учасників АТО Вінниччини висловили сподівання, що практика проведення тематично-оздоровчих семінарів, співпраця влади і надалі надаватимуть позитивні результати як для покращення здоров’я, так і для зміцнення розвитку територіальних громад Вінниччини.

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92