Сьогодні, 30 жовтня, під керівництвом директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Світлани Василюк відбулося чергове засідання експертної ради з питань видання творів місцевих авторів.

Згідно з попереднім розподілом коштів з обласного бюджету в рамках Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Вінницькій області на 2019-2021 роки, було виділено 1 мільйон гривень.

За результатами відбору із 62 поданих на розгляд експертної ради книг, шляхом голосування, було відібрано 31.

За результатами проведених тендерних процедур залишок коштів з видання склав близько 200 тисяч грн. Таким чином, члени експертної ради вирішили додатково відібрати книги.

Кожний учасник експертної ради визначився з певним виданням із запропонованого переліку. Рейтинговим голосуванням було відібрано наступні твори: Н.Поклад «Голос літа», Н.Погребняк «Чарівна скриня», М.Школьний «Цікава розмова», О.Попенко «Митці Вінниччини», І.Малюта «Роївня», О.Горобець «Рясні вишні Джурина» та П.Ткачук «Уладівка»

Завдяки електронній системі закупівель PROZORRO будуть визначені підприємства, що надрукують згадані твори. 

Нагадаємо, що видані твори розподіляються серед бібліотек і навчальних закладів області. Частина книг залишаються, як презентаційна продукція для гостей,  іноземних делегацій та виставок. 

На завершення Світлана Василюк поінформувала про те, що протягом 1 -2 листопада в обласному ляльковому театрі проходитиме книжковий фестиваль "VinBookFest". Директор профільного департаменту запросила членів експертної ради взяти участь у заході. 

  

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92