Сьогодні, 15 серпня, у приміщенні HUB «Місто змістів» відбулася презентація онлайн-курсу «Взаємодія органів влади з громадськістю» та обговорення актуальних проблем громадянського суспільства на Вінниччині разом з представниками органів державної влади, місцевого самоврядування та бізнесу.

Організатор заходу – Вінницька обласна правозахисна організація «Джерело надії» у партнерстві з HUB «Місто змістів» та Мережею хабів громадянського суспільства.

«Ефективна взаємодія інститутів громадянського суспільства, органів державної влади та місцевого самоврядування, бізнесу починається із налагодження повноцінної комунікації: потрібно навчитися «чути один одного» та діяти спільно задля вирішення того чи іншого питання суспільного життя», – відзначив модератор заходу, член правління Вінницької обласної правозахисної організації «Джерело надії» Максим Студілко.

Онлайн-курс «Взаємодія органів державної влади з громадськістю» спрямований на підвищення компетентностей працівників структурних підрозділів органів державної влади та місцевого самоврядування з тематики взаємодії з засобами масової інформації, ознайомлення з сучасними тенденціями, принципами, стандартами, механізмами та інструментами взаємодії з інститутами громадянського суспільства, які сьогодні все більше впливають на регіональну та державну політику.

Окрім того, онлайн-курс передбачає набуття знань, умінь та навичок з планування, здійснення та оцінки результатів взаємодії з громадськістю, а також узагальнення досвіду та його використання у майбутньому.

Онлайн-курс розрахований на широку аудиторію: представників структурних підрозділів органів державної влади та місцевого самоврядування, які у своїй діяльності взаємодіють з громадськістю.

Зазначимо, що таке навчання проводитиметься у рамках виконання Програми розвитку ООН в Україні за фінансової та організаційної підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії.

Представники Вінницької обласної правозахисної організації «Джерело надії» поділилися багаторічним досвідом співпраці організації з владою та бізнесом, а також підготували для учасників заходу низку інформаційних матеріалів з тематики комунікації та налагодження стійких партнерських стосунків, зокрема методичний посібник «Методологія оцінки діяльності органів виконавчої влади за напрямом «Взаємодія з громадськістю».

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92