Сьогодні, 7 червня, в обласному молодіжному центрі «Квадрат» відбувся семінар-тренінг щодо особливостей роботи в соціальних медіа.

Нагадаємо, що на Вінниччині розпочато серію тренінгів з питань здійснення ефективної комунікації з громадськістю та результативної співпраці зі ЗМІ.

Про основні прийоми копірайтингу для соціальних мереж, принципи інформаційного стилю для SMM, основні складові частини посту та адаптацію прес-релізу для Facebook розповіли учасникам заходу тренери Олександр Федік і Наталія Єременко.

Олександр Федік є фахівцем у сфері маркетингу в соціальних мережах та має 4,5 роки досвіду в SMM. Експерт працює як з невеликими проектами і стартапами, так і з великими компаніями та FМCG брендами. Поточними клієнтами є Carlsberg Croup, Pernod Ricard, Київстар, Terrafood, Royal Canin, Danone KZ.

Наталія Єременко – креативний копірайтер, має 4,5 роки досвіду в контент-стратегії, компірайтингу, SMM та редактурі. Має досвід роботи з українськими та міжнародними брендами, зокрема, такими як: Київстар, Ballantine’s, Carlsberg, Toyota, Actimel, VEON, Львівське, Amway, UNIQA, Наша Ряба.  

Учасники зустрічі також дізналися чимало цікавого про жанр журналістики, якому притаманний великий обсяг контенту – лонгрід, у якому часто застосовують мультимедійні засоби та художній літературний стиль. Крім цього, тренери розповіли про особливості написання коротких дописів та основні підходи до візуалізації сторінок і публікацій у Facebook, а також про вимоги зазначеної соцмережі до візуальних матеріалів і наслідки їх порушення, фактори впливу на органічну видачу публікацій.

Учасники тренінгу також ознайомилися з платними інструментами просування у «Facebook», а також з основними форматами реклами і можливостями таргетування, що розкриває особливості досягнення результатів та цілей.

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92