Сьогодні, 24 квітня, у прес-центрі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації відбувся тематичний семінар для керівників та бухгалтерів громадських організацій, які стали переможцями конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надаватиметься фінансова підтримка у 2019 році за рахунок коштів обласного бюджету.

Нагадаємо, що переможцями конкурсу стали 25 проектів інститутів громадянського суспільства Вінниччини, які протягом року отримають співфінансування коштами обласного бюджету на загальну суму 1 млн. грн.

Суми співфінансування кожного проекту було визначено організатором конкурсу відповідно до рейтингу конкурсних пропозицій.

Співробітники Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Ганна Михальчук – старший інспектор відділу інформаційно-видавничої діяльності управління інформаційної діяльності та Лариса Брижак – головний спеціаліст відділу інформаційно-видавничої діяльності управління інформаційної діяльності проконсультували керівників та бухгалтерів громадських організацій – переможців конкурсу щодо механізму та необхідних умов для освоєння бюджетних коштів, а також щодо основ роботи з системою Prozzoro, яка використовується під час державних закупівель.

Проекти, що стали переможцями конкурсу, будуть реалізовуватися за підтримки обласної державної адміністрації, зокрема Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, який здійснюватиме інформаційний супровід реалізації кожного проекту.

Окрім того, за кожним проектом було закріплено члена конкурсної комісії, який протягом року буде відвідувати заходи у рамках реалізації того чи іншого проекту.

Інформація щодо конкурсів з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка, розміщена на офіційному веб-сайті обласної державної адміністрації у розділі «Громадянське суспільство», рубриці «Фінансова підтримка інститутів громадянського суспільство».

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92